Relatieproblemen Oplossen

'Jullie lossen problemen op met Online Relatietherapie'

Relatieproblemen Oplossen willen jullie het liefst zo snel mogelijk om een verdere verslechtering te voorkomen.
Dit lukt met onze online therapie en de hulp van een vaste relatiecoach bij vragen over de relatietherapie.
Jullie volgen de therapie online in jullie eigen tempo en zo wordt  duidelijk ‘OF‘ een ‘SAMEN’ mogelijk is en ‘HOE‘.

Waarom relatieproblemen oplossen?

De ruzies, leugens, ontrouw, negativiteit, respectloosheid, agressie, het onbegrip, gebrek aan affectie en intimiteit of sleur, jij bent er helemaal klaar mee. Er dient iets te veranderen in jullie relatie.

Starten met relatieproblemen oplossen

Voor € 197,- incl. BTW hebben jullie één jaar onbeperkt toegang tot de therapie.
Het begint met het bestellen van de relatietherapie.  Na de betaling ontvang je binnen 5 minuten een inlogcode en de contactgegevens van jullie vaste relatiecoach. Met deze informatie kunnen jullie direct starten.
relatieprobleem oplossen

Liever begeleiding door coach

Als aanvulling op de therapie is het mogelijk om samen of individueel één of meerdere stappen te doorlopen onder begeleiding van je relatiecoach. Het inschakelen van je relatiecoach kan direct vanaf het begin of na het doorlopen van één of meerdere stappen.
Het tarief voor de gesprekken bespreken jullie met de relatiecoach en wordt direct met hem of haar afgerekend.
Laatste update:

Reviews

Hoe is de therapie opgebouwd?

De relatietherapie is zo gemaakt dat jullie deze zelfstandig kunnen volgen. Zijn er vragen over de therapie, dan stellen jullie deze per e-mail of WhatsApp aan de vaste relatiecoach (kosteloos). Nadat jullie zijn ingelogd gaan jullie de eerste stappen individueel volgen om daarna door te gaan naar de gezamenlijke stappen.
In de eerste stappen kijken jullie naar jezelf om steeds meer de diepte in te gaan. Zo krijg je inzicht in de (onderliggende) oorzaken van de relatieproblemen, wie je bent, wat je wil en wat je verwacht van je partner in de relatie.
Bij elke stap staat duidelijk uitgelegd wat de bedoeling is en wat de actiepunten zijn. De antwoorden op vragen of overwegingen schrijf je op, zodat je later kunt terugkijken. Na verloop van tijd zijn jullie voorbereid op de partnergesprekken, zodat jullie kunnen verwoorden wat de ‘verbeterpunten’ zijn. Vanuit de relatietherapie krijgen jullie, waar nodig, inzichten en hulpmiddelen aangereikt om te bouwen aan de relatie.

Resultaat

Het resultaat van de online relatietherapie kent drie mogelijke uitkomsten. Jullie geloven in elkaar en willen de pijnpunten aanpakken om vanuit een gezonde grondhouding te kunnen bouwen aan een duurzame, liefdevolle, intieme relatie. Een relatie waar de balans tussen vertrouwen, aandacht en spanning de intimiteit laat groeien (83,6% van de koppels). Je leert relatieproblemen oplossen en herkennen, waardoor er steeds minder problemen ontstaan.
Wij zijn er van overtuigd dat ieder koppel een liefdevolle intieme relatie kan hebben, als beide partners zich willen inzetten tijdens de relatietherapie van Your Love. Je zult ervaren dat samen relatieproblemen oplossen een positieve bijdrage levert aan de intimiteit.
relatieproblemen oplossen
Liefdevolle Intieme Relatie

Geluk

Wat de uitkomst ook is, je hebt veel over jezelf geleerd. De inzichten zijn ‘bouwstenen’ voor een gelukkig leven, want ook jij hebt recht op geluk!
Wanneer er geen samen meer mogelijk is, weet je dat jullie er alles aan hebben gedaan. Uiteindelijk blijven er twee mogelijkheden over, een respectvol ‘verstandshuwelijk’ of een scheiding.

Samen Relatieproblemen Oplossen met Your Love!

Relatietips Van Experts

Ontvang elke maand een relatietip van onze coaches, want ook jij hebt recht op Geluk!
44.000+
Relaties Gered in 2024!